top of page

Access Bars

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Tijdens een bars sessie mag je alles loslaten wat vast zit in je ziel en je denken. Alles wat pijn doet en je belemmert. Door de drukpunten aan te raken, wordt er als het ware een reset knop geactiveerd in je energieveld, waardoor er ruimte ontstaat en je dichter bij jezelf uitkomt.

Tijdens een behandeling ervaren de meeste mensen een intense rust en diepe ontspanning. Een gevoel dat vergelijkbaar is met een ontspanningsmassage of reiki behandeling.

Na de behandeling ervaren veel mensen een leeg hoofd en lijf vol rust en ontspanning. De wereld ziet er mooier uit en het leven voelt lichter. Emoties verdwijnen als sneeuw voor de zon, je voelt je evenwichtiger en de liefde stroomt weer door je lichaam.
De een voelt zich moe of lui, de ander juist energiek. De een slaapt als een roosje, de ander heeft juist minder slaap nodig. Ieder lijf ontvangt datgene dat het op dat moment het  beste dient.


Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten en kost € 50,-


Interesse of vragen?
Bel of mail me gerust!
06-42712415
info@babetteholtmann.nl

bottom of page