Babette Luistert

Als kind was ik erg gevoelig. Alles kwam nogal heftig bij me binnen. Hooggevoelig zou men tegenwoordig misschien zeggen, maar in mijn tijd zeiden ze gewoon "Stel je niet zo aan Babette" ;-)

 

Ik heb absoluut geen ongelukkige jeugd gehad, maar ik ben me wel gaan aanpassen naar wat er van me verwacht werd. Mijn gevoeligheid was niet gewenst en dus zette ik mezelf voor een deel opzij. 

Zelf kreeg ik natuurlijk ook een paar van die gevoelige kinderen en dat bracht een hoop herinneringen naar boven. Mijn eigen kinderen leerden me om opnieuw contact te maken met dat weggestopte deel in mij. 

Ze leerden me te voelen wat voor mij waar is. Om niet te doen 'zoals het hoort', maar te handelen naar mijn eigen gevoel. Ze leerden me om mijn grenzen aan te geven en mijn dromen waar te maken. En ze leerden me dat ik op mezelf en het leven mag vertrouwen. Dat het leven voor me werkt en niet tegen me. En dat alles goed is zoals het is.

Mijn derde zwangerschap was een verrassing. Dit kindje was niet door ons gepland en volgens mijn logica was het eigenlijk onmogelijk dat ik zwanger had kunnen raken zo vlak na mijn menstruatie. En toch was het zo. Een wonder eigenlijk. Het zette onze wereld op z'n kop. Hadden we wel voldoende geld en ruimte om voor dit kindje te zorgen? Konden we dit wel aan? 

Rationeel gezien klopte er niets van en toch voelde ik meteen dat dit de bedoeling was. Ik kon het niet begrijpen, maar kon ik wel vertrouwen? Ik ging in gesprek met dit kindje in mijn buik. En tot mijn verbazing sprak het terug. In woorden, beelden en gevoelens. Ik kon zijn energie al voelen en ermee communiceren.

En zo herontdekte ik het afstemmen. Dat wat ik vroeger als kind zo moeiteloos deed, maar waarvan ik had 'geleerd' dat het fantasie was. Waarvan ik al die tijd had gedacht dat ik gek was. En wat ik nog wel eens denk trouwens. Want kei hard bewijs is er niet. Met mijn hoofd zal ik het nooit helemaal begrijpen, maar ik voel diep van binnen dat het voor mij klopt. 

Brief van de Ziel

Bij het schrijven van een brief van je ziel,  verbind ik me met jouw onderbewuste. Of met het onderbewuste van je kind, je vader/moeder met alzheimer, je ongeboren kind en/of je overleden dierbare.

 

Wanneer die verbinding tot stand is gekomen, gaan we 'in gesprek'. Dat gebeurt altijd op afstand en in de energie. Ik heb alleen een naam, geboortedatum en foto nodig. 

Eigenlijk doe ik niets meer dan luisteren naar wat jij jezelf te vertellen hebt vanuit jouw diepste binnenwereld. Of naar wat die dierbare ander je te vertellen heeft over zijn gedrag of wensen. Dat gesprek noteer ik op papier en stuur ik je toe. Omdat één brief vaak meerdere prachtige boodschappen bevat, kun je het daarna zo af en toe nog eens doorlezen om jezelf te herinneren aan je eigen wijze raad.

* Loop je vast en kun je zelf niet bij de antwoorden?
 

* Heb je een kind wat veel huilt of gedrag vertoont dat je zorgen baart en wil je graag weten wat er in zijn/haar binnenste afspeelt?

* Heb je een demente vader, moeder, tante of oma waarmee je niet meer goed kunt communiceren, maar waar je zo graag nog eens wat dingen aan zou willen vragen?

 

* Ben je benieuwd hoe het met het babietje in je buik gaat? 
 

* Wil je weten of je overleden dierbare bij je is of een boodschap voor je heeft?

* Of heb je een andere vraag van zielsbelang?

Vraag dan een brief aan via
info@babetteholtmann.nl

Ik schrijf de brief altijd binnen twee weken na ontvangst van betaling. 

Prijs € 77,-