top of page

Babette Verbindt

Ik hou van mensen.
Ik word er ontzettend blij als ik iets voor een ander kan betekenen.
Ik wil mensen graag helpen herinneren wie ze diep van binnen zijn. Zodat ze het leven leiden waarvoor ze gekomen zijn.
In gesprek met de ziel én de mens en die twee met elkaar verbinden. Dat is mijn missie.

Ik geloof in het zelfhelend vermogen van de mens. Iedereen draagt de verantwoordelijkheid voor zijn eigen stukje. Wanneer je tegen dingen aanloopt zul je het dus zelf moeten oplossen. Een ander kan dat niet voor je doen. En toch, delen is helen. Soms kan dat al zoveel doen. Even je verhaal hardop delen met een ander. 

En daarom loop ik graag een stukje met je mee. Om te luisteren, vragen te stellen, mee te leven en te spiegelen. Ik stap even bij je aan boord om een klein stukje mee te reizen. Uiteindelijk ben jij degene die bepaalt waar je naar op weg bent en hoe je die weg af wilt leggen.
 

Human Design

In de zomer van 2020 kwam ik in aanraking met Human Design. Human Design is de blauwdruk van wie je bent. Het geeft je als het ware jouw eigen handleiding om je leven zo soepel mogelijk te leven. Het verklaart welk type mens je bent. Hoe je het beste beslissingen kunt maken. Het geeft ontzettend veel inzicht in de delen waar je onzeker bent en snel wordt afgeleid. Het is concreet en toepasbaar. Waarom ben ik hier op aarde en wat kom ik hier doen? Hoe kan ik mijn zielsmissie leven?

 

Alle antwoorden, waar ik zelf al zo lang naar op zoek was, vond ik in mijn Human Design. Er viel zoveel op z'n plek en het heeft mij zo ontzettend veel gebracht. Ik was razend enthousiast en dus wilde ik er meer van weten! 

 

Geheel kloppend volgens mijn design, las ik diverse boeken en dook ik een studie Human Design in. Mijn enthousiasme bleef groeien en dat doet het eigenlijk nog steeds. 

Ik werk Human Design Readings uit voor mijn klanten en licht hun design toe in een persoonlijk gesprek van 1,5 tot 2 uur. Het is iedere keer weer een feest van herkenning en het regent vallende kwartjes. En het allermooiste is dat je er na de reading nog de rest van je leven meer verder kunt.

Nieuwsgierig naar jouw unieke design en bijbehorende gebruiksaanwijzing? Ik werk 'm dolgraag voor je uit en licht jouw blauwdruk, indien gewenst, met liefde toe in een verdiepend gesprek van 1,5 à 2 uur. 

Uitwerking van jouw Human Design op papier inclusief mondelinge toelichting 
€ 150,00

Uitwerking van jouw Human Design en het design van je partner op papier, inclusief mondelinge toelichting
€ 225,00

Gezinsreading (tot 4 personen) op papier inclusief mondelinge toelichting
€ 300,00 
Ieder extra gezinslid + € 30,00

Verdiepend Human Design gesprek
€ 95,00 

bottom of page